Plats / Main dishes
La charbonnade
"300gr/pers" (boeuf, porc, poulet) min 2 pers 45 CHF
*Grilled meat on coal "300gr/each" (beef, pork, chicken) for 2 people minimum
La fondue
Bourguignonne "300gr/pers" (boeuf, porc, poulet) min 2 pers 45 CHF
*Fried meat in oil "300gr/each" (beef, pork, chicken) for 2 people minimum
Entrecôte de
Boeuf vache d’Hérens "300g" sur pierre, frites Belges 43 CHF
*Beef Rib steak Hérens "300g" on hot rock, Belgian fries
Rumsteak de
boeuf "220g" sur pierre, frites Belges 39 CHF
*Beef rump steak of beef "220g" on hot rock, Belgian fries
Filet pur de
boeuf "200g" sur pierre, frites Belges 44 CHF
*Pure beef filet
"200g" on hot rock, Belgian fries
*Provenance des viandes : Bœuf : Suisse, Irlande, Amérique du sud
Porc : Suisse, Allemagne/ Volaille : Suisse, Amérique du sud
Meat from : Beef: Switzerland, Ireland, South America/ Pork: Switzerland, Germany
Chicken: Switzerland, South America
*Merci de bien vouloir nous informer si vous souffrez d’une quelconque allergie ou intolérance alimentaire, notre équipe vous orientera en conséquence
Pâtes
Cannelloni
ricotta et brocoli sauce Aurore gratiné au parmesan 26 CHF
*Cannelloni ricotta and broccoli, Aurore sauce gratinated with parmesan
Gratin de
pâtes au jambon fumé et mozarella 24 CHF
*roasted pasta smoked ham and mozarella
Udons aux scampis sauce Thaï au curry vert, citronnelle et lait de
coco 32 CHF
*Noddles shrimps with green curry, thaï sauce, lemon and coco milk
Suggestions
min 2 personnes et commande minimum 24 heures à l'avance. 49 CHF
*The true "Glareyarde from Valais" oxtail and vegetables and red wine broth, sauces, side dishes of your choice, 2 people minimum and minimum order 24 hours in advance.
* Carpaccio de thon rouge, mousse de raifort, roquette 19 CHF
*Red tuna carpaccio, horseradish mousse, arugula
*Souris d'agneau cuit à basse température fumé au foin en salle 45 CHF
* Lamb shank cooked at low temperature burned with hay indoors
*Cheese Burger "black Angus", fromage d'alpage, sauce barbecue, frites 26 CHF
* "Black Angus" cheese burger, Alpine cheese, barbecue sauce with fries